Servicii

Serivicii integrate de marketing și comunicare

identitate de brand

Înțelegem importanța unei identități de brand puternice în mediul concurențial actual, de aceea oferim servicii complete, care te pot susține în a te diferenția pe piață. Pornim de la înțelegerea în profunzime a misiunii, viziunii și a valorilor tale, precum și a publicului tău țintă, pentru a crea o identitate de brand autentică și coerentă. Te ajutăm și în aplicarea identității grafice în materialele și canalele de comunicare necesare. Vei beneficia de:
– Naming
– Logo
– Manual de identitate
– Povestea de brand
Rebranding (dacă simți că identitatea de brand actuală nu mai reflectă direcția și evoluția afacerii tale, suntem aici pentru a te ajuta să-ți reinventezi brandul și să te aduci în linie cu cerințele pieței).

marketing digital

Marketingul digital are un rol esențial în strategia generală de promovare a unui produs sau serviciu, în susținerea vânzărilor acestora, în atragerea clienților noi, în consolidarea relației cu clienții existenți, dar și în măsurarea și înregistrarea impactului și a rezultatelor obținute. Strategia de marketing online a unei mărci poate utiliza mai multe platforme sau își poate concentra toate eforturile pe una singură, contribuind la îndeplinirea obiectivelor sale și prin intermediul reclamelor online. Noi te putem ajuta cu consultanță, strategie și implementare în servicii care implică:
– Website
– Social Media (Facebook, Instagram, Linkedin)
– SEO
– Google Ads
– Email Marketing

organizare evenimente

Putem crea evenimente memorabile și eficiente pentru proiectul sau afacerea ta. Știm cât de important este pentru clienți și colegi să se simtă respectați și apreciați, de aceea noi suntem aici pentru a te ajuta să obții exact acest lucru. Indiferent dacă ești în căutarea unei conferințe inspiraționale, a unei petreceri corporate de neuitat sau a unei activități de team building captivante, suntem aici pentru a-ți oferi servicii de organizare profesionale și soluții personalizate.
Ne ocupăm de toate detaliile, inclusiv selectarea locației potrivite, coordonarea logistică, designul și producția de materiale de marketing, promovarea evenimentului, programul, serviciile de catering, divertismentul și multe altele. Ne asigurăm că fiecare aspect al evenimentului este gestionat cu atenție și profesionalism, astfel încât tu să te poți focusa pe conexiunile cu clienții, partenerii sau relația cu colegii.

publicitate stradală

Serviciul nostru de publicitate stradală oferă strategii inovatoare pentru a promova eficient afacerea ta într-un mod vizibil și captivant. Folosim cele mai moderne tehnici și materiale de promovare pentru a crea mesaje vizuale captivante, care să atragă atenția în aglomerația urbană și să amplifice vizibilitatea brandului tău.
De la panouri publicitare stradale creative și autocolante de impact, până la campanii de guerilla marketing, ne asigurăm că mesajul tău ajunge la audiența potrivită în modul cel mai eficient posibil. Oferim servicii de planificare, design, producție și implementare, asigurându-ne că fiecare detaliu al campaniei tale de publicitate stradală este pus în aplicare cu profesionalism.

materiale promoționale

De la obiecte promoționale personalizate și atent finisate, materiale tipărite, de înaltă calitate, la soluții digitale inovatoare, suntem aici pentru a-ți îndeplini cerințele. Combinăm creativitatea și expertiza strategică pentru a construi produse care să impresioneze, să atragă atenția publicului tău țintă și să respecte nevoile și valorile brandului tău.
Mesajul tău este livrat cu impact maxim, indiferent că e vorba de bannere atractive, tricouri personalizate, echipamente de lucru, ambalaje creative sau produse promoționale inovatoare. Experiența și competența noastră te vor ghida în alegerea celor mai potrivite materiale și strategii de promovare pentru produsele tale.

Ai un proiect care are nevoie de ajutor? Hai să vorbim!

Trimite-ne un mesaj

    sau contactează-ne direct la +40 754 805 160.