fbpx

OFFICE:

Str. Constantin Brâncuși 106,
400462 Cluj-Napoca,
jud. Cluj, Romania
E: office@ghepardcommunication.com
T: +40 754 805 160

Vrei să afli vești despre noi?

Te invităm să intri în comunitatea noastră. Vei fi informat când apare ceva nou.

Blog

World Futnet Championships 2018

Ghepard Communication a fost partener de onoare și co-host, în colaborare cu FUTNET România, în cadrul a cea de-a 12-a ediție a Campionatelor Mondiale de Futnet, în 2018, care a avut loc în Cluj-Napoca, România.

Campionatele Mondiale de Futnet 2018 au reprezentat și reprezintă în continuare un spectacol de excelente abilități ale sportivilor de toate vârstele care vor să câștige admirația și respectul tuturor fanilor. Acest eveniment a reprezentat o ocazie fantastică de a vedea multe talente în devenire și viitoarele stele ale acestui sport. În această ediție au participat 21 de țări: România, Cehia, Slovacia, Coreea de Sud, Frața, Danemarca, Spania, Elveția, Polonia, Ungaria, Ucraina, Italia, Moldova, Bulgaria, Columbia, Irak, SUA, Irlanda și Austria.

 

Tari participante WFC 2018

Acest eveniment a reprezentat o ocazie fantastică de a vedea multe talente în devenire și viitoarele stele ale acestui sport.

Campionatele s-au desfășurat pe durata a 3 zile constând în 3 probe: simplu, dublu și triplu. Fiecare probă a fost premiată cu locurile I, II și III. Câștigătoarea unui meci este declarată echipa care își adjudecă prima, 2 seturi din 3. Câștigătorii probei “Simplu” au fost: în Divizia A – Slovacia și în Divizia B – Irak. Câștigătorii probei “Dublu” au fost: în Divizia A – Cehia și în Divizia B – Columbia. Câștigătorii probei “Triplu” au fost: în Divizia A – Cehia și în Divizia B – Italia.

Felicitări tuturor!

 

Save

Save

Save

Save