fbpx

OFFICE:

Str. Constantin Brâncuși 106,
400462 Cluj-Napoca,
jud. Cluj, Romania
E: office@ghepardcommunication.com
T: +40 754 805 160

Vrei să afli vești despre noi?

Te invităm să intri în comunitatea noastră. Vei fi informat când apare ceva nou.

Image11

Servicii

Facem brandul tău mai puternic prin gama de servicii complete pe care ți-o oferim

Analiza care ne arată situația curentă a unui brand, precum și a pieței în care acesta activează, servește la descrierea cât mai exactă atât a stadiului actual al unui business, cât și a neconcordanțelor întâlnite în timpul acestui proces.

Odată analizate și identificate zonele în care trebuie acționat, împreuna cu clientul, se stabilesc modificările necesare și se poate trece la acțiunea următoare.

Pentru a stabili direcția de acțiune, realizăm prima dată o strategie generală care cuprinde toate tacticile viitoare necesare bunei desfășurări a colaborării.

Următoarele pe listă sunt strategiile defalcate pe fiecare serviciu solicitat. Spre exemplu strategie Social Media, strategie de Website, Strategie de CSR, etc., toate având la bază dorința clientului îmbinată cu propunerile noastre.

Implementarea este pasul în care încep să apară, treptat, rezultatele și să prindă viață ideile conturate pe hârtie.

De la crearea identității de brand, planurile editoriale, postările din social media până la evenimente interne sau externe și gestionarea prezenței în media, toate se regăsesc în etapa de implementare.

Serivicii integrate de marketing și comunicare

Dezvoltare de Brand

Dezvoltarea unei mărci reprezintă etapa zero, cea în care se creează o identitate care, la rândul ei, trecând prin procesul de branding, ajunge să formeze conexiuni cu publicul său. Aceasta este un proces continuu de menținere a calității și de sporire a încrederii consumatorilor.

Când companiile nu dedică suficient timp construirii unei identități clare, cu caracteristici bine definite, există un risc crescut ca publicul să perceapă greșit esența mărcii create.

O marcă este considerată a fi un succes, atunci când oamenii sunt capabili să o recunoască prin indicii vizuale sau auditive cum ar fi: o siglă, un slogan, un ambalaj, culori, simboluri sau elemente precum: poveste, misiune, viziune, valori.

Există anumiți pași pentru dezvoltarea sau corectarea unei mărci, iar noi te putem ajuta cu:

 • Brand Naming
 • Concept de brand
 • Concept grafic
 • Poveste de brand

Marketing online

Online Marketing este o ramură a marketingului produselor și serviciilor care se desfășoară exclusiv în mediul online. Acesta are un rol important în crearea și menținerea unei prezențe clare în mediul online, în susținerea vânzărilor de produse și servicii, în atragerea clienților noi, în consolidarea relației cu clienții existenți, dar și în măsurarea și înregistrarea impactului și a rezultatelor obținute.
Marketingul digital are în vedere modul în care fiecare instrument individual poate converti clienți potențiali, dar, în același timp, face posibilă și recunoașterea mai ușoară a unui brand și întărește conexiunile între colaboratori și parteneri.
Strategia de marketing online a unei mărci poate utiliza mai multe platforme sau își poate concentra toate eforturile pe una singură, contribuind la îndeplinirea scopurilor sale și prin intermediul reclamelor online.
Te ajutăm cu consultanță, strategie și implementare în servicii care implică:

 • Social Media
 • Website
 • SEO
 • Google Ads
 • Email Marketing

Relații publice

Relațiile publice reprezintă un proces strategic de comunicare, cu scopul de a crea și a de menține, într-un mod profesionist, imaginea publică favorabilă a unei companii, organizații sau a unei celebrități, utilizând funcții precum: evaluarea atitudinilor publice, identificarea politicilor și procedurilor cu interes public și planificarea și executarea unui program de acțiune, pentru a câștiga înțelegerea și acceptarea publicului.

Un specialist în PR comunică cu publicul țintă, direct sau indirect, prin intermediul mass-media și al evenimentelor, cu scopul de a construi și de a menține o imagine pozitivă, precum și de a crea o relație puternică cu publicul. Acest lucru se poate concretiza prin instrumente precum: comunicate de presă, buletine informative, apariții publice etc. sau prin organizarea ori participarea la diverse evenimente.

Publicitate stradală

Publicitatea stradală, frecvent denumită și outdoor sau publicitate exterioară, este cel mai vechi mediu de reclamă din lume, prin intermediul căruia se transmite mesajul publicitar către consumatori. Rolul reclamei outdoor este prezentarea convingătoare a produselor către cumpărător sau utilizator.

Acest tip de publicitate este expus sub formă de afiș sau panou publicitar și include reclame pe clădiri, în piețe, străzi, vehicule sau oriunde călătorește consumatorul. Publicitatea exterioară din România a evoluat extrem de mult pe parcursul ultimelor decenii, lucru care se datorează, în mod special, tehnicii moderne, dar și libertății de exprimare, concretizată după 1990. În prezent, se află într-o continuă creștere, însă depinde și de conjunctura economică.

Design

Designul asigură fiecărui obiectiv țintă un aspect adecvat, care întărește randamentul funcțional într-o companie.

Designul și Marketingul sunt domenii solidare. Ele se implică și se condiționează reciproc, luând în calcul funcționalul, ergonomicul, esteticul și economicul. În același timp, ele întăresc mesajele și instrumentele de comunicare, formând o bază vizuală de impact.

Designul de produs este o activitate destinată proiectării de serie și/sau industriale. Inițial, procesul cuprinde stabilirea obiectivului lucrării și precizarea sarcinilor incluse. În funcție de aceste sarcini, se elaborează apoi concepte, schițe de construcție și înfățișare și se proiectează un prototip sau, frecvent, doar un model virtual pe calculator.

Noi îți oferim servicii de:

 • Design grafic
 • Design de produs

Materiale promoționale

Materialele promoționale au drept scop recunoașterea rapidă a mărcii și ajută la consolidarea acesteia, precum și la întărirea mesajului lansat prin intermediul altor canale de comunicare. Astfel, materialele promoționale capătă un rol important și necesar pentru o companie.
Cu ajutorul unei strategii bine definite, aceste materiale pot deveni chiar mai eficiente decât alte moduri de promovare offline.
Te putem ajuta cu consultanță, design și printarea materialelor promoționale potrivite companiei tale.

Contactează-ne pentru o discuție preliminară!

Spune-ne mai multe despre proiectul tău

  Tip proiect: