fbpx

OFFICE:

Str. Constantin Brâncuși 106,
400462 Cluj-Napoca,
jud. Cluj, Romania
E: office@ghepardcommunication.com
T: +40 754 805 160

Vrei să afli vești despre noi?

Te invităm să intri în comunitatea noastră. Vei fi informat când apare ceva nou.

Image11

Our Services

Soluții integrate de comunicare

Ghepard Communication identifică tendințele actuale ale pieței și provocări ale clienților și propune strategii și soluții integrate de comunicare, oferind suport în implementarea lor.

Branding

Noi creăm ceea ce oamenii iubesc! Este minunat să aducem la viață un brand care va avea un impact asupra vieții oamenilor, indiferent de domeniul său de activitate. Nu crezi?

PR

Utilizați puterea PR-ului pentru a vă îmbunătăți afacerea. Impactul, conștientizarea, evoluția sunt cele mai importante trei cuvinte care descriu activitatea de PR.

Advertising

Amintiți-vă că publicul dumneavoastră dorește să știe “Ce va face marca (brand-ul) pentru mine?” Cu o campanie de publicitate puternică, vă putem explica marca sau activitatea companiei dvs. în câteva cuvinte sau imagini.

Digital Marketing

Transformarea digitală este aici. Lăsați clienți să interacționeze cu marca dvs. prin intermediul serviciilor digitale. O strategie puternică de social media va fi primul pas în atragerea publicului.

Event Management

Planificarea unui eveniment poate fi o provocare, dar dezvoltarea abilităților de organizare și cunoașterea modului în care puteți îndeplini așteptările clientului dvs. este secretul succesului în managementul evenimentelor!

Image Story by Speed of Mind

Povestea noastră începe aici, împreună cu tine şi pentru tine. Credem cu tărie în tot ceea ce înseamnă succes şi împlinire prin Comunicare!