fbpx

OFFICE:

Str. Constantin Brâncuși 106,
400462 Cluj-Napoca,
jud. Cluj, Romania
E: office@ghepardcommunication.com
T: +40 754 805 160

Vrei să afli vești despre noi?

Te invităm să intri în comunitatea noastră. Vei fi informat când apare ceva nou.

Image11

Despre noi

Pasiunea este elementul de bază al poveștii Ghepard Communication.

Dorința de a contribui, zi de zi, la atingerea țelurilor clienților noștri, ne-a îndemnat să dezvoltăm un pachet de servicii integrate de comunicare și marketing cu care venim în întâmpinarea necesităților identificate.

Combinăm experiența și know-how-ul deja acumulat cu experimentarea noilor tactici în conturarea și implementarea unor strategii bine definite. Scopul nostru este să creăm și să dezvoltăm branduri care pot deveni piloni importanți în societate și care aduc plus valoare comunității din care fac parte.

Acționăm ca un birou de marketing externalizat, ajutând punctual sau strategic. Privind din exterior, gândim obiectiv și găsim soluții pe termen lung care să asigure succesul unui business.

Poveste

Misiune

Ne propunem să oferim servicii cu valoare adaugată clientului nostru, personalizându-le în funcţie de propriile sale necesități.

Descoperim poveştile nespuse ale unor oameni sau proiecte care, prin servicii de marketing&comunicare aprofundate, pot deveni repere în societate.

Prin consultanță, strategie și implementare facem posibilă dezvoltarea brandurilor și a proiectelor care ne-au solicitat ajutorul.

Viziunea noastră este să creștem armonios, în cadrul unei echipe omogene, unde să primeze respectul și transparența, conturând o credință care să aibă impact pozitiv atât asupra creației destinate unui client, cât și asupra societății în care activăm.

Viziune

Valori

Încredere

Pentru că este un pilon esențial în consolidarea relațiilor de durată.

Agilitatea

Pentru că ea fascinează lumea, convingând-o că sunt atâtea minunăţii lângă noi care trebuie descoperite cu ușurință și îndemânare şi împărtăşite, totodată, pe măsura valorii lor.

Forţa

Pentru că în secolul grăbit în care trăim, e o condiţie sine qua non pentru a face față oricarei provocari și pentru a reuși pe deplin.

Echipa   

Adelina Mihnea

Director de marketing

Ioana Moroșan

Designer

Varga Attila

Manager Cercetare și Dezvoltare

Parteneri de Design

dr. George Ciprian Mihnea

Director de Design

Sebastian Sinca

Designer de produs

Cosmin Sălăjan

Media Designer

Iuliu Duma

Designer grafic